Examine This Report on آنفولانزا صمد ممد
Examine This Report on آنفولانزا صمد ممد
Blog Article
آنفولانزا معمولاً بهخودیخود و با روشهای طبیعی که در خانه به کار میرود بهبود مییابد، در صورت شدید شدن و تشدید علائم ممکن است بیمار به مراقبتهای پزشکی نیاز داشته باشد. علاوه بر روشهای درمانی که بسته به شرایط بیمار میتوان از آن استفاده کرد، یکی از راههای مؤثر برای محافظت در برابر آنفولانزا، واکسن آنفولانزا است که باید به طور مرتب تزریق شود.
دریافت واکسن آنفولانزا برای افرادی که قصد دارند احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهند پیشنهاد میشود اما با این حال استفاده از واکسن آنفولانزا برای افراد زیر واجب میباشد.
افرادی با بیماری های زمینه ای مانند بیماری های قلبی، کلیوی، آسم و دیابت
مطالب مجله سلامتی پذیرش۲۴ تحت نظارت پزشکان تایید شده ویراستاری میشوند لیکن در نظر داشته باشید جایگزین پیشنهاد تخصصی پزشک معالج نمیباشد.
بابانژاد با تقدیر از زحمات پرسنل خط پیشگیری و بهداشت درگیر امر واکسیناسیون و نیز تلاش کادر درمان، از تمامی کسانی که در مورد دریافت واکسن ابهام داشتند درخواست کرد در اسرع وقت و پیش از فرا رسیدن فصل سرما نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.
همچنین هنگام ابتلا به این بیماری از مصرف دخانیات و استفاده از نوشیدنیهای الکلی خودداری فرمایید.
موارد شدید آنفولانزا میتواند حتی در افراد سالمی که در هیچ یک از دستههای فوق قرار نمیگیرند نیز رخ دهد.
دوره کمون آنفلوآنزا چقدر است؟ دوره کمون این بیماری تقریبا یک تا چهار روز است. ممکن است در دوره کمون هیچ علامتی نداشته باشید، اما باید بدانید که از یک روز قبل از ظهور علائم میتوانید بیماری را به دیگران منتقل کنید.
هنگام ابتلا به این بیماری بهتر است برای مدتی خود را در خانه قرنطینه کنید تا از انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کنید.
اما برعکس بیماری سرما خوردگی، آنفولانزا می تواند منجر به بروز بیماریهای شدیدی مانند ذات الریه یا عفونت های باکتریایی شود.
پیشگیری از آنفولانزا در پاییز با راهکارهای ساده اما موثر!
البته کلیه افرادی که با گروه دوم در تماس هستند یا وظیفه مراقبت از آنها را بر عهده دارند نیز باید واکسینه شوند. بنابراین همه افراد در گروه اول و دوم در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا هستند.
توجه داشته باشید که تب بالا، تنگی نفس و آنفولانزا اچ وان اسهال و استفراغ هرکدام میتوانند سلامت فرد را تهدید کنند. درصورت مشاهدهی این علائم لازم است با پزشک صحبت کنید.
ترجیحاً برای تأثیر بیشتر آن، سیر را به صورت خام مصرف کنید؛ ولی اگر نتوانستید از سیر تازه برای پختوپز استفاده کنید.